Expat Medical Szakorvosi Rendelő                                      

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

 

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, Kanada, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti, Ausztrália bécsi nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő   Cím, elérhetőség   ONLINE IDŐPONT            BLOG

expatmed@gmail.com      FŐOLDAL/HOME

Fülfájás Orrmandula Mandulaműtét Savós középfülgy Gennyes fülgy. Mandulatályog Tüszős mandula Hallójárat-gyull. Horkol a gyerek Gócbetegség 

                                          

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő: egész nap rugalmasan, (sürgős esetben bármikor,) kizárólag előzetes megbeszélés alapján

Budapest, 1037, Mátyáshegyi út 43.. (Szépvölgyi út-, Pálvölgyi barlangnál)                            

Bejelentkezés:   06 30 9141477 ( lehetőleg reggel 9-kor)     ONLINE IDŐPONT                           BLOG

expatmed@gmail.com     ERRE KELL JÖNNI (Ne a GPS-t kövesse!)   FŐOLDAL/HOME

 

Megy a harc a google-on a pozíciókért. Mikor először hallottam a kollégámtól, hogy időpontot kérnek emberek a rendelőjébe, anélkül, hogy ismernék, csak az internet-megjelenése alapján, azt hittem, ilyen nincs.

Ez kb. 2007-ben volt. Nekem akkor már 10 éve volt többnyelvű honlapom, (www.expatmedical.hu) de nem jutott eszembe, hogy magyar betegeknek is kellene írni rajta. Ki az a bolond, aki ismeretlenül elmegy egy orvoshoz, csak az alapján, hogy milyen szépeket ír magáról a honlapján? Azért megpróbáltam. És tényleg jönni kezdtek a telefonok, aztán a páciensek is. Akkor még a google-ban 3-4 fül-orr-gégészeti magánrendelő jelent meg, könnyű volt az élre kerülni, bár egy kis tájékozódásra akkor is szükség volt. Azóta a verseny ádázzá vált, legalábbis a keresőpozíciókért. Kétféle honlapot látok. Az egyik csak telefonkönyvszerűen közli az orvos(ok) elérhetőségét, címét, rendelési idejét. A másik igyekszik ismereteket átadni a fontosnak gondolt betegségekről, gyógymódokról.

 vissza a bloghoz