Expat Medical Szakorvosi Rendelő                                      

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

 

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, Kanada, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti, Ausztrália bécsi nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő   Cím, elérhetőség   ONLINE IDŐPONT            BLOG

expatmed@gmail.com      FŐOLDAL/HOME

Fülfájás Orrmandula Mandulaműtét Savós középfülgy Gennyes fülgy. Mandulatályog Tüszős mandula Hallójárat-gyull. Horkol a gyerek Gócbetegség 

                                          

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő: egész nap rugalmasan, (sürgős esetben bármikor,) kizárólag előzetes megbeszélés alapján

Budapest, 1037, Mátyáshegyi út 43.. (Szépvölgyi út-, Pálvölgyi barlangnál)                            

Bejelentkezés:   06 30 9141477 ( lehetőleg reggel 9-kor)     ONLINE IDŐPONT                           BLOG

expatmed@gmail.com     ERRE KELL JÖNNI (Ne a GPS-t kövesse!)   FŐOLDAL/HOME

 

Az immunerősítő gyógyszerek és egyebek még nem kerültek sorra. Ma azt ünnepeljük, hogy az egyikről a gyártó bevallotta: nem erősíti az immunitást. Sajnos nem a gyógyszertárakban drágán árult valamelyik csodaszerről van szó,  hanem a napi tv-reklámban látható Danone-joghurtról. Ma láttam a reklámot. Hirtelen nem az ellenálló-képességet, hanem az emésztőrendszert támogatja a csodajoghurt.

2-3 hete olvastam, hogy Németországban magas pénzbüntetésre ítélték a Danonet, és eltiltották annak reklámozásától, hogy joghurtja erősíti az ellenálló-képességet. Azóta figyeltem, szegény Keleti (Andrea ?) milyen meggyőzően mondja el, hogy ő mindent a joghurtnak köszönhet. Bevallom, bosszantott, hogy itt tovább lehet vinni a boldogabb vidékeken már leleplezett hazugságot.

Ma olvasom, hogy a Danone úgy döntött, változtat a reklámon, mert az illetékes európai hatóság valamiért nem hajlandó igazolást adni erről az immunerősítő hatásról.  tovább

olvasói kommentár 

vissza a bloghoz