Expat Medical Szakorvosi Rendelő                                      

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

 

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, Kanada, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti, Ausztrália bécsi nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő   Cím, elérhetőség   ONLINE IDŐPONT            BLOG

expatmed@gmail.com      FŐOLDAL/HOME

Fülfájás Orrmandula Mandulaműtét Savós középfülgy Gennyes fülgy. Mandulatályog Tüszős mandula Hallójárat-gyull. Horkol a gyerek Gócbetegség 

                                          

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő: egész nap rugalmasan, (sürgős esetben bármikor,) kizárólag előzetes megbeszélés alapján

Budapest, 1037, Mátyáshegyi út 43.. (Szépvölgyi út-, Pálvölgyi barlangnál)                            

Bejelentkezés:   06 30 9141477 ( lehetőleg reggel 9-kor)     ONLINE IDŐPONT                           BLOG

expatmed@gmail.com     ERRE KELL JÖNNI (Ne a GPS-t kövesse!)   FŐOLDAL/HOME

 

 

Üdv!

 

 

A Calcimusccal kapcsolatban kérdezném, hogy akkor mi a manót adjak a gyereknek, akinek a szúnyogcsípései több centis vérvörös göbök lesznek? Most pl a könyökén van egy csípése több mint egy hete, de még mindig kb duplája a könyöke, mint a másik.

Fül: Garasone a csodaszer nekem, Cyloxantól Nivea szerű kenőcs lett a fülemben, 3 hétig szenvedtem vele,ekkor lebetegedett a gyerek, Garasonet kapott, én meg elcsórtam belőle, és pár nap alatt meggyógyultam. Ön azt mondja, ezt ne, én elfogadom, de akkor meg mit? A gyerek füle attól begyullad (beszűkül, fáj), ha kicsit idétlenkedik a kádban, és pár pillanatra víz alá kerül.

Meleg só, meggymagpárna, reszelt káposzta, félbevágott hagyma, imádkozás?

Amit írtam, nem irónia, ne vegye annak, hanem kétségbeesett segítségkérés, ma audiológián azt mondták, a gyerek orrmandulás, és ha bármi történik, műtét....így jutottam Önhöz, és gyorsan végig is futottam.

Sok sikert a munkájában! Vera

Kedves Vera!

Sajnos a több centis rovarcsípés kezelése Calcimusc-kal önámítás. Persze nem ártalmas, úgyhogy tegye továbbra is ezt, hogy a gyerek érezze a törődést. (A placébónak is van néha értelme.)

A Garasone-ról írottakat viszont félreértette. Ez nagyon jó szer, ha arra használják, amire való.  Ha a gyerek füle beszűkül, fáj, akkor az hallójárat-gyulladás, amit Garasone-nal szoktam kezelni. A kritikám arra vonatkozott, mikor a középfülgyulladásra adják, illetve az orrba adva sem látom értelmét.

(Az nem jelent semmit, hogy a gyerek orrmandulás, de erről nem kérdezett semmit, úgyhogy nem válaszolok.)

 

olvasói kommentár 

vissza a bloghoz