Expat Medical Szakorvosi Rendelő                                      

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

 

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, Kanada, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti, Ausztrália bécsi nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő   Cím, elérhetőség   ONLINE IDŐPONT            BLOG

expatmed@gmail.com      FŐOLDAL/HOME

Fülfájás Orrmandula Mandulaműtét Savós középfülgy Gennyes fülgy. Mandulatályog Tüszős mandula Hallójárat-gyull. Horkol a gyerek Gócbetegség 

                                          

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő: egész nap rugalmasan, (sürgős esetben bármikor,) kizárólag előzetes megbeszélés alapján

Budapest, 1037, Mátyáshegyi út 43.. (Szépvölgyi út-, Pálvölgyi barlangnál)                            

Bejelentkezés:   06 30 9141477 ( lehetőleg reggel 9-kor)     ONLINE IDŐPONT                           BLOG

expatmed@gmail.com     ERRE KELL JÖNNI (Ne a GPS-t kövesse!)   FŐOLDAL/HOME

 

Már többször értekeztem erről, de a téma elnyűhetetlen. Ma úgy adódott, hogy a következő kórházakban megijesztett családokat kellett (volna) megnyugtatni, hogy a fülészek által felvázolt borzalmas kimenetel - mely akkor fog fellépni, ha nem műtik meg rögtön a gyerek orrmanduláját - csak az orvosok fejében létezik, a valóságban nem: Szombathely, Sopron, Zalaegerszeg, László Kh., valamint budapesti gyermekkórházak. Szegény szülő néz rám, és reménykedik, hogy nekem van igazam, de nem mer hinni, hiszen eddig mindenki azt mondta, hogy a hallócsontok teljesen rögzülni fognak, esetleg szétesnek, deformálódnak, összeragadnak örökre. Mindenesetre a gyerek süket lesz. Ez ellen egy dolgot lehet csinálni, kivenni az orrmandulát.

Ilyen savós középfülgyulladás után tönkrement hallócsont-láncolatot én még nem láttam. Feltételezem, hogy mások sem. Ha elhanyagoljuk a betegséget (évekig), azt nem tesszük jól, mert idővel mindig nehezebb lesz a gyógyítás, de nem válik véglegessé a hallás csökkenés!

olvasói kommentár 

vissza a bloghoz