Expat Medical Szakorvosi Rendelő                                      

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

 

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, Kanada, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti, Ausztrália bécsi nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő   Cím, elérhetőség   ONLINE IDŐPONT            BLOG

expatmed@gmail.com      FŐOLDAL/HOME

Fülfájás Orrmandula Mandulaműtét Savós középfülgy Gennyes fülgy. Mandulatályog Tüszős mandula Hallójárat-gyull. Horkol a gyerek Gócbetegség 

                                          

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő: egész nap rugalmasan, (sürgős esetben bármikor,) kizárólag előzetes megbeszélés alapján

Budapest, 1037, Mátyáshegyi út 43.. (Szépvölgyi út-, Pálvölgyi barlangnál)                            

Bejelentkezés:   06 30 9141477 ( lehetőleg reggel 9-kor)     ONLINE IDŐPONT                           BLOG

expatmed@gmail.com     ERRE KELL JÖNNI (Ne a GPS-t kövesse!)   FŐOLDAL/HOME

 

Folytatás innen

5/A    Mint már az újszülöttkori hallásszűrésnél említettem, a megkérdőjelezhetetlen presztízsű szűrővizsgálatokkal is sokszor komoly baj van. Ennek mintapéldája az úgynevezett menedzserszűrés, amelyről valószínűleg pszichológiai és/vagy szociológiai könyvet lehetne írni. (Mit ér egy olyan ember, akinek a munkáltatója nem fizet ki legalább évi egy menedzserszűrést egy rendkívül drága, de aranyozott kilincsű magánklinikán? Vagy legalább nem engedheti meg magának, hogy ő kifizesse?)   

Nekem persze nem a hiúság kihasználása a legnagyobb problémám, hanem az előző fejezetben említett helyzet, hogy ilyenkor besétál a mit-sem-sejtő páciens egy bizalmát élvező magas szintű szakmai központba, ahol (persze csak kivételes esetben) nemlétező betegségről győzik meg, ami újabb vizsgálatokat tesz elengedhetetlenné. Volt egy ügyvéd barátom, aki kapott egy mandulaműtétet mindennemű ok nélkül. (A műtét vagy bentfekvés során pedig egy fertőzést, amely majdnem elvitte.)  tovább

 

olvasói kommentár 

vissza a bloghoz