Expat Medical Szakorvosi Rendelő                                      

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

 

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, Kanada, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti, Ausztrália bécsi nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő   Cím, elérhetőség   ONLINE IDŐPONT            BLOG

expatmed@gmail.com      FŐOLDAL/HOME

Fülfájás Orrmandula Mandulaműtét Savós középfülgy Gennyes fülgy. Mandulatályog Tüszős mandula Hallójárat-gyull. Horkol a gyerek Gócbetegség 

                                          

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő: egész nap rugalmasan, (sürgős esetben bármikor,) kizárólag előzetes megbeszélés alapján

Budapest, 1037, Mátyáshegyi út 43.. (Szépvölgyi út-, Pálvölgyi barlangnál)                            

Bejelentkezés:   06 30 9141477 ( lehetőleg reggel 9-kor)     ONLINE IDŐPONT                           BLOG

expatmed@gmail.com     ERRE KELL JÖNNI (Ne a GPS-t kövesse!)   FŐOLDAL/HOME

 

Már emlegettem a hallójárat-gyulladást többször. Mai történet: a sok úszástól megfájdult a gyerek füle a Balatonnál. Első nap elmentek az egyik lellei gyerekorvoshoz, aki - mivel a füllel nem foglalkozik - Otipaxot javasolt, de nem említette, hogy ez egy fájdalomcsillapító, gyógyulást ne várjanak tőle. Mivel persze nem javult a helyzet, elmentek aznap este a siófoki (gyerek-)ügyeletre, ahol a másik gyerekgyógyász annyit tudott hozzátenni a dologhoz, hogy másnap menjenek vissza a siófoki kórház fülészetére. Másnap hát visszamentek, ahol tették a máshol már emlegetett csíkot a gyerek fülébe, mondván, hogy 3 nap múlva, hétfőn menjenek vissza, ha addig még fáj. A fülésznek tudnia kellett, hogy fájni fog, mert hatásos kezelést nem rendelt. A csíkozás tudniillik - bár nagyon elavult - de mégiscsak egy kezelési forma, abban az esetben, ha naponta alkalmazzák. Egyszer betéve semmi. További módszert nem ajánlott, mondta, hogy a javasolt Otipax jó lesz.

Ez a család megtalált a nyaralómban, úgyhogy már kezelésben van a gyerek a megfelelő kombinált fülcseppel, de az összes többi nyaraló csak reménykedhet, hogy magától meggyógyul.

Sokkal Budapesten sem jobb a helyzet, mert a naponta ismétlendő csíkcserére egyszerűen nincs mód rendelőt találni.  Persze magánorvosnak ez a módszer szép jövedelmet biztosít.

olvasói kommentár 

vissza a bloghoz