Expat Medical Szakorvosi Rendelő                                      

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

 

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, Kanada, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti, Ausztrália bécsi nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő   Cím, elérhetőség   ONLINE IDŐPONT            BLOG

expatmed@gmail.com      FŐOLDAL/HOME

Fülfájás Orrmandula Mandulaműtét Savós középfülgy Gennyes fülgy. Mandulatályog Tüszős mandula Hallójárat-gyull. Horkol a gyerek Gócbetegség 

 

Nagy kő esett le a szívemről.

Nemrégiben kivontak egy gyógyszert a forgalomból. Szteroidtartalmú orrspray volt, melyet én elég gyakran írtam a gyerekeknek. Annak a kezelésnek volt része, amelyet kicsit nagyobbaknak szoktam adni azokra a betegségekre, amelyeket mások legtöbbször orrmandulaműtéttel kezelnek. Savós középfülgyulladás, nagyon elhúzódó köhögések, orrlégzési nehézségek, stb. Át kellett állítani a protokollt egy másik készítményre, és ez némi izgalomra adott okot. Ugyanúgy hasznos és eredményes lesz-e az infralámpás kúra, ha másik készítményt használunk mellé?

Mostanában jönnek vissza kontrollra az első gyerekek, akiknek az új szert írtam, és már látszik, hogy ugyanolyan szépen gyógyulnak az új szerrel, mint azelőtt a Rhinocort aquával.