Expat Medical Szakorvosi Rendelő                                      

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

 

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, Kanada, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti, Ausztrália bécsi nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő   Cím, elérhetőség   ONLINE IDŐPONT            BLOG

expatmed@gmail.com      FŐOLDAL/HOME

Fülfájás Orrmandula Mandulaműtét Savós középfülgy Gennyes fülgy. Mandulatályog Tüszős mandula Hallójárat-gyull. Horkol a gyerek Gócbetegség 

 

A napokban megváltoztattam a facebookos profilképemet:

https://www.facebook.com/Fül-orr-gégészet-Dr-Timár-Tibor-579000125447272/

A hozzászólásokra reagálva írok itt pár szót:

Az orrmandulaműtét elkerülésének az az alapja, hogy azokat a betegségeket, melyeket az orrmandulára vezetnek vissza, szerintem az orrmelléküregek betegsége okozza, ezért a gyógyuláshoz nem kell operálni, "elég" tudni, hogy hogy kell meggyógyítani az arcüreggyulladást (meg a rostasejtgyulladást, esetleg homloküreggyulladást.) Magyarul, hogy kell meggyógyítani a köhögős és/vagy náthás gyereket, felnőttet.

Melegítéssel.

Ez a nagy titok, ami persze egyáltalán nem titok, de már senki nem emlékszik rá, főleg az orvosok nem.

Mivel a savós középfülgyulladás is az orrmelléküregek betegségének szövődménye, ugyanúgy kell kezelni őket is, csak valamivel alaposabban, hosszabban, illetve kor szerint esetleg gyógyszeres kezeléssel kombinálva.

A kúra megtervezéséhez pontos diagnózisra van szükség, a kezelés függ a kortól, bizonyos külső körülményektől is, ezért itt részleteiben nem adható át.