Expat Medical Szakorvosi Rendelő                                      

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

 

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, Kanada, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti, Ausztrália bécsi nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő   Cím, elérhetőség   ONLINE IDŐPONT            BLOG

expatmed@gmail.com      FŐOLDAL/HOME

Fülfájás Orrmandula Mandulaműtét Savós középfülgy Gennyes fülgy. Mandulatályog Tüszős mandula Hallójárat-gyull. Horkol a gyerek Gócbetegség 

                                          

Dr. Timár Tibor általános orvos (medicus universalis)

felnőtt-fül-orr-gégész, gyermek-fül-orr-gégész, gyerekgyógyász

Ausztria, Olaszország, Németország, Belgium, Malaysia, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság budapesti nagykövetségének bizalmi orvosa.     

Rendelési idő: egész nap rugalmasan, (sürgős esetben bármikor,) kizárólag előzetes megbeszélés alapján

Budapest, 1037, Mátyáshegyi út 43.. (Szépvölgyi út-, Pálvölgyi barlangnál)                            

Bejelentkezés:   06 30 9141477 ( lehetőleg reggel 9-kor)     ONLINE IDŐPONT                           BLOG

expatmed@gmail.com     ERRE KELL JÖNNI (Ne a GPS-t kövesse!)   FŐOLDAL/HOME

 

Ha tudok valamit, amit itthon nem tud mindenki, azt nagyrészt annak köszönhetem, hogy a kilencvenes években ideköltözött külföldieket igyekeztem gyógyítani. Akkor én is "magyar mainstream" voltam, de hamar kiderült, hogy ezzel nem lehet megtartani az amerikai betegeket. Az első fülbeteget Révay Kati (Dr. Révay Katalin) küldte hozzám 1992-ben, akivel előtte együtt dolgoztunk a Heim Pál Kórház Csecsemő Osztályán. Én aztán a fülészetre vágytam és kerültem - két év várakozás után. (Ez utóbbi ma már hihetetlen, lasszóval fogják a kórházi orvosokat.) Katinak akkor már volt kapcsolata az amerikai iskolával (AISB), és szerepelt az orvoslistájukon.  (Sajnos ezt a nagyon kedves, okos és szép kolléganőt borzalmas szenvedés után elvitte a melanoma.)

Szóval, az első amerikaival szerencsére nem volt konfliktus, és meg is kérdezte rögtön, hogy zavarna-e, ha a nevemet felvennék az említett listára, mert nincs rajta fül-orr-gégész. Nem zavart.